Romanian | English 
 

 

BENZI ELASTICE,  RIGIDE,  IMPRIMATE  şi  PERSONALIZATE

Caut? pe site

Istoria Mab

 

 

De la infiintarea sa de catre Achille Brambilla, in anul 1929, MAB a parcurs o serie etape de dezvoltare importante.

 

Avand caracteristicile unei societati productive de tip artizanat, MAB era specializata initial in fabricarea benzilor elastice pentru palarii. Treptat, de-a lungul anilor care au trecut, si-a diversificat domeniul de productie, devenind astazi lider mondial in productia de benzi elastice pentru centuri si bretele, benzi pentru imbracaminte sportiva si lenjerie, benzi tehnice, benzi si materiale elastice pentru incaltaminte.

 

Situata inca de la infiintarea sa in localitatea Concorezzo, la portile orasului Milano, societatea dispune astazi de doua stabilimente productive care ocupa o suprafata totala de 8000 mp, divizate in departamente unde tehnologia si eficienta se intalnesc in permanenta : sectorul tesatorie care dispune de 120 de razboaie de tesut ; instalatia de vopsit in flux continuu - unul dintre cele mai bune din Europa ; iar departamentele de ambalare si expeditie ne garanteaza mereu punctualitatea livrarilor.

 

Incepand cu anul 1950, Alberto Brambilla – dupa ce a obtinut diploma de tehnician textilist – l-a inlocuit pe Achille Brambilla la conducerea firmei, care pana in zilele noastre, cu toti cei 80 de angajati ai sai, a ramas o intreprindere de familie. Sunt cooptati la conducerea intreprinderii si cei trei copii ai sai : Andrea (administrator delegat si director general), Daniela (presedinte si responsabil administrativ, financiar si de personal) si Silvia (director de achizitii si responsabil cu organizarea si controlul productiei), care, urmarind directiile trasate de Dl. Alberto Brambilla, continua activitatea firmei cu noi initiative, investitii si mai ales cercetarea in domeniul inovatiilor tehnologice si dezvoltarea de noi servicii, fapt care le permite sa infrunte intotdeauna cele mai exigente cereri de pe piata.

 

Actualmente Mab este practic prezenta pe aproape toate pietele internationale.

 

Bazandu-se pe o retea completa de agenti de vanzare si distribuitori atat pe piata italiana cat si cea europeana, intreprinderea din Concorezzo doreste sa-si extinda si sa-si consolideze prezenta pe pietele extra-comunitare.

 

Cercetarea si dezvoltarea, controlul strict al calitatii, gestionarea atenta si adecvata a resurselor umane, intarirea si eficientizarea raporturilor cu proprii colaboratori, introducerea de noi si diverse tehnologii in dezvoltarea de noi produse, intotdeauna mai bune, constituie principalele obiective pe care firma MAB SpA si le propune pentru a-si mentine si extinde propria pozitie, deja dominanta pe pietele de referinta.

 


 
 

 

MAB EUROPE S.r.l. - Romania, Jud. Cluj, Com. Jucu // st Jucu Herghelie // str. Principala, nr. 69
tel. 0040-372-75.85.11 // fax 0040-372-87.65.91
e-mail: info@mabeurope.ro // CF. R15375246 // nr. Reg, J12/1036/2003 // Powered by Consea.com